lørdag 30. november 2013

Kjepper i hjulene…..

Nå når vi endelig var kommet så godt i gang…
Hadde ikke forventet at et sånt prosjekt skal gå fullstendig knirkefritt, men at det skal bli forsinket og bremset opp av latterlige tabber gang på gang hadde jeg ikke sett for meg. Det er ikke hverken vi eller entrepenøren som tabber seg ut, men kommunerottene som ikke klarer å samarbeide eller holde orden i ting... blir så provosert! Nok en gang har de rotet vekk viktige dokumenter, og mener det er vi som ikke har levert de, noe vi gjorde for halvannen mnd siden! Og tilbake får vi et brev der vi blir fremstilt som rene forbrytere med  trusler om både bøter og politi, med streng beskjed om å stoppe byggeprosessen tvert! Ikke nok med det. De presterer å sende dette brevet- ikke til oss nei- men til NABOEN vår!! Wtf?? Hvorpå sistnevnte kommer triumferende med brevet, som ikke angår han på noen måte, og blafrer det oppi trynet på oss. Det skal sies at naboen ikke ønsker et nytt nabohus...

Når vi prøver å få ordnet opp med kommunen, så er hele staben på kurs, og vi får ikke tak i en sjel!
Ille nok at det er såpass mye byråkrati som det er, men når det i tillegg er så til de grader ikke-fungerende… Ja, det er frustrerende å må være avhengig av sånne instanser. Vi får håpe de finner frem papiret de rotet vekk så vi får kommet igang igjen på mandag.

I byggebrakka sitter to svenske snekkere og trommer med fingrene hele helga da det ikke er mye de får gjort akkurat nå. Sendte de til byen for å drikke seg full istedet:)

I mellomtida sitter jeg og drømmer meg bort i interiørblogger, og klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken stil jeg liker best;

Ala Villa Paprika….?

….Eller Indiska-inspirert? Har falt litt for den siste her i det siste. Har sett meg litt lei på shabby chic, industri chic eller hva det nå heter alt. Vil gjerne ha litt farger i mitt nye hus! :)


 God Helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar