mandag 2. desember 2013

Frustrasjon og venting

Etter noen telefoner fra entrepenøren vår ( Ceni AS ) har kommunen lagt seg flat og unnskyldt sin menneskelige svikt, nok en gang. Dette er tredje gang de roter vekk papirer som er uhyre viktig for fremgangen her. Fire bortkastede arbeidsdager og mye frustrasjon på grunn av slurv. Ikke artig å sitte her hele helga å gruble og krisemaksimere… Jaja, det er ikke annet å gjøre enn å gå videre. Tips til deg som skal bygge hus: IKKE regn med at kommunen har kontroll! De ulike instansene kommuniserer ikke med hverandre selv om de sitter vegg i vegg, og de har tydeligvis ingen kvalitetssikring med tanke på rutiner og arkivering av dokumenter osv. Det er nå vår erfaring sålangt.

Her er ihvertfall resultat av det de rakk å gjøre i forrige uke. Noe lurvete i kantene etter stormens herjinger, men fortsatt oppreist!:)Entrepenøren vår har gitt oss en endelig dato for ferdigstilling og overlevering; 20 juni 2014(Senest). Da  har vi noe å forholde oss til med tanke på salg av gammelhuset og arbeid som gjenstår her. Hadde jo håpet på at det skulle bli ferdig før, men regnet nesten med at det kom til å bli såpass sent på grunn av forsinkelsene. 

2 kommentarer:

  1. Håper arbeidet på huset deres går uten problemer nå! Det skal visst ikke være lett å bygge hus.. Vi har, i motsetning til dere, hatt minst problemer med kommunen, men har hatt nok av andre utfordringer. Men nå kommer huset på trailerlast fra Sverige til mandag, og vi gleder oss som noen unger til å komme igang! Forhåpentligvis er vi begge kommet oss inn i våre nye Tranan-hus til sommeren!!:-) Randi

    SvarSlett
    Svar
    1. Det blir spennende på mandag da ja :) Det går sinnsykt fort i starten, så det er gøy! Ja, vi satser på at entrepenøren holder fristen som er satt til 20 juni, da vi skal selge gammelhuset vårt, ellers har vi ingen plass å bo!

      Slett