tirsdag 5. november 2013

Ting tar tid!

Gravearbeidet begynner å bli ferdig nå. Etter å ha hatt åpen kloakk hele helga, er vi glade for at rørleggeren endelig er på plass og kan gjøre sin del av jobben. Det har jo bllitt mye forsinkelser på grunn av sprengingsarbeidet og diverse andre småting. Det er utrolig hvor forsinket alt blir bare på grunn av at et ekstra ledd med fagfolk må blandes inn. Venting og venting og så kom de ikke den dagen de skulle, og heller ikke dagen etter...og så kommer helgene da det ikke skjer noen ting selvfølgelig. Og så må det ene være gort før de kan begynne på det andre... Jaja, frustrasjon hører vel med i sånne prosjekter! I morgen begynner de å sett opp ringmuren og støpearbeidet kan begynne. På høy tid, huset kommer i neste uke!! :D

Det blir så rart, når ringmuren er på plass begynner prosjektet endelig å få substans. Det er ingen vei tilbake, og om forhåpentligvis et halvår står vi med nøkkelen i handa til det splitter nye huset vårt..sykt.



1 kommentar:

  1. Blir spennende å se hvordan husbyggeprosjektet deres skrider fremover!! Vi får huset levert i uke 51 (etter planen...)

    SvarSlett