torsdag 6. mars 2014

Rør og Elektrisk

Hei! På tide med en liten oppdatering på husfronten kanskje. Det har skjedd endel innvendig siden sist; rørlegger har vært inne og lagt opp rør til vann, ventilasjon og vannbåren varme blant annet, elektriker har gjort sitt med belysning, stikkontakter osv, og snekkerne har gjort rominndelingen ferdig.  Det har ikke vært lett å bestemme seg for alle detaljer som skal på plass. I disse tider da alt er skjult i veggene må man ha det klart hvor f.eks taklampa skal henge over stuebordet. Ja, for jeg vil jo ikke ha downlights i stua. Eller, hadde det vært lettvindt? Og downlights i gangen…ja det skal vi ha. Men det blir kostende ca 12000 kr…eh nei! 
Jammen ikke lett å bestemme seg der. Og når elektrikern er ferdig, så kommer man jo alltid på at man egentlig ville hatt det annerledes...

Åpning mellom stue og spisestue:

Klartgjort til do, dusj og vask på badet nede:

Vannbåren varme på badet oppe:


To av soverommene oppe:


Sammensurium av rør og ledninger på kjøkkenet:


Husherren på inspeksjon:


For første gang siden vi flyttet opp hit har det nesten ikke vært et snøfnugg hele vinteren, passer oss helt perfekt! Holder det seg sånn, kan vi jo kanskje starte med hage og veranda snart;) Tomta ser ut som et eneste stort krater nå med byggematerialer og søppel som flyter rundt. Men det har absolutt potensiale!:)

2 kommentarer:

  1. Denne oppdateringen har jeg gledet meg til!:-) Det går virkelig fremover!! jeg syns også det elektriske er noe av det vanskeligste. Dumt hvis taklampa blir hengende en meter feil i forhold til spisebordet liksom...:-/ men men... Vi skal ha downlights på kjøkkenet og på det store badet, samt en ved kakkelovnen for å lyssette denne, men sånn generelt syns jeg det er penere med taklamper eller lamper på veggen. Det er jo så mye fint å velge i!:-) Lykke til videre!:-)

    SvarSlett
  2. Ja jeg syns også det er penere med lamper, downlights i alle rom blir jo skrekkelig dyrt! Pluss at jeg vet ikke om det er helt på moten lenger :p Vi endte opp med å ha det på begge badene bare, samt i innredningen på kjøkkenet:)

    SvarSlett